DSH electronics
DSH electronics      Leidschendam, 070 3206117

EASY-Watch


 

De "EASY-Watch": een revolutionaire smart-watch met Kunstmatige Intelligentie

BrainzWatch3B4.jpg (66168 bytes)

(Vorige model EASY-Watch model 2)

De EASY-Watch maakt gebruik van "EASY": een uniek, revolutionair spraakgestuurd softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor spraakbediening van Android smartphones, tablets en nu ook voor deze prachtige smartwatch.

Er is ook een speciale "VIP" ("Visually Impaired Person") versie leverbaar voor blinden en slechtzienden met onze "EASY-VIP" software".

De EASY software voegt een extra dimensie toe aan mobiel en vast Android gebruik door de gebruiker in staat te stellen rechtstreeks met een smartphone of tablet d.m.v. spraak te kunnen communiceren (twee-richting verkeer!).

EASY luistert naar vragen en opdrachten van de gebruiker (met spraakherkenning) en antwoordt ook met een spreekstem. Je kunt EASY beschouwen als je eigen persoonlijke assistent. Hieronder staat een overzicht van de belangrijkste functies.

Alhoewel besturing met spraak de hoofdfunctie van is, kan EASY echter ook worden bestuurd door:
opdrachten en vragen te typen evenals door functies te selecteren via een slim opgezette menu struktuur.

De grote kracht van EASY is de integrale en universele opzet van de software. Vrijwel alle dingen die je met je Android toestel zou willen doen vindt je terug in EASY. De bediening van alle functies is universeel, dus je hoeft je niet meer te verdiepen in de struktuur van losse Apps die allemaal verschillend van opzet zijn.

Er is een werkende WiFi of 2G/3G/4G mobiele Internetverbinding nodig om de meeste functies te kunnen gebruiken.

Voorbeelden van vragen en opdrachten aan EASY vind je hier.

De software kan worden geupdate via de server van DSH electronics. Aankoop geeft recht op 1 jaar gratis updates.

EASY software eigenschappen
 

 

SAMENVATTING VAN DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES VAN DE EASY SOFTWARE

Algemene modes: Menselijke dialoog. Datum en tijd (lokaal en wereldwijd). Interactieve Quiz. Kalender functies. Vraagbaak en Weet-al. Spelling van woorden en zinsneden in 7 talen. Conversatierobot. Computerinformatie en bediening met spraak. Leest vele soorten E-boeken hardop voor en onthoud waar je bent gebleven.

Communicatie modes: E-mail’s voorlezen, beantwoorden en versturen. Tekst maken (dicteren) en als e-mail, SMS of Tweet versturen. Telefoonnummer en Adres opzoeken m.b.v. Naam en Plaats. Bellen via de smartphone d.m.v. gesproken contactnamen of gesproken telefoonnummers.

Internet modes: Sprekende browser. Zoeken op Internet. Favoriete webpagina’s. Sprekende kranten en tijdschriften: alle nationale en regionale kranten en tijdschriften en ook uit het buitenland. Slimme en uitgebreide Teletekst verkenner.

Navigatie modes: Toont de kaart van een land, regio, stad of straat. Geografische positie van een land, regio, stad of straat. Huidige (GPS) lokatie melden. Bereking van de Afstand en Route tussen twee of meer plaatsen.
Rij-, fiets- en wandelinstructies. Lokaliseren van dichtstbijzijnde restaurant, bank, winkels, parken etc.
Gesproken NS reisplanner, perroninformatie en treinbord evenals openbaar vervoer planner.

Office modes: Tekst maken en voorleesmodes. Agenda modes. Afspraken-waarschuwer. Gesproken memo’s.
Boodschappenlijstjes en Actielijstjes maken en bewaren.

Multimedia modes: Luisteren naar opgeslagen muziek. Internet radiostations beluisteren door direct de naam van het radiostation te zeggen! Grote multi-media database. Spraakbesturing van Spotify! Youtube video's zoeken en vertonen. Spraaktoegang tot IMDB.

Verkenner modes: Volledige Verkenner van alle soorten bestanden op je Android toestel. Tevens speciale functies om de "Mijn Documenten", "Mijn Afbeeldingen", "Mijn Muziek" of de "Mijn Video’s" folders te verkennen.

Referentie en Naslag modes: Wikipedia Nederlands en Engels. Online woordenboeken in 7 talen.  Synoniemenlijsten in 7 talen. Muziek naslag Database. Vele sport-, historische en andere feiten. Beantwoording van tienduizenden vragen, vergelijkbaar met SIRI. Encyclopedische naslag functies. Movie Database lookup (IMDB). Krachtige "Aangepast Lezen" functies en nog veel meer!

Vertaal modes: Vertaling van woorden en zinnen van Nederlands naar bijna 60 andere talen!. Ook met live, simultane vertaling naar deze talen! Automatische E-mail en webpagina vertaling.

Berekeningen en Conversies: Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Wetenschappelijke berekeningen: sinus, cosinus, arc, tangens, wortel, kwadrateren, logaritmen etc. Lengte-, oppervlakte- en volume-conversies. Tijd-, gewicht-, temperatuur-, Romeinse cijfers en geld-conversie modes.

Informatie modes: Datum, maand, dag, week, seizoen, kwartaal, jaar. Gesproken tijdmeldingen (ook buitenland). Nationale feestdagen. Wekker en kookwekker. Tablet en smartphone configuratie informatie. Statusmelding van je Internet verbinding en batterijlading. Beurs indices en aandelenkoersen. De opkomst en ondergang van Zon en Maan. Momentele schijngestalte van de maan. Vluchten van en naar Schiphol. Slimme NS reisplanner, OV Planner en nog veel meer.

Favorieten: Nieuwsberichten, kranten en tijdschriften, weerberichten, verkeersinformatie, beurskoersen, sportnieuws, wedstrijduitslagen, televisiegids etc.

Interactieve modes: EASY communiceert interactief met u als gebruiker! EASY heeft ook een Quiz aan boord.

Instellingen: Zeer groot aantal instellingen en persoonlijke voorkeuren.  

Disclaimer

EASY maakt voor veel functies gebruik van bronnen op het Internet. Aangezien deze bronnen buiten ons beheer vallen kan DSH electronics niet garanderen noch aansprakelijk worden gesteld voor het tijdelijk of permanent niet meer functioneren van sommige functies. Wij doen echter ons uiterste best om de functionaliteit van EASY zoveel mogelijk te continueren.
                     DSH

EASY-Watch model 4 Specificaties:
Nieuw! De EASY-Watch (model-4) is een uiterst modern slim horloge met Android.

Dit is dus geen horloge dat slechts fungeert als draadloze afstandbediening voor je tablet of smartphone maar het is daarentegen een volledig zelfstandig Android toestel met de volgende specificaties:

 • Android 7.1 besturingssysteem
 • 1,2 GHz processor
 • 900mAh accu plus houder/lader met 900mAh accu.
 • Wifi en GPS
 • 4G mobiele telefoon.
 • 5 en 8 Megapixel camera (!)
 • Microfoon en luidspreker
 • USB aansluiting (via de houder/lader)
 • 400x400 pixel multi touch scherm
 • 16GB intern geheugen
 • Batterij gaat 2 dagen of langer mee!
EASY-Watch KOPEN:
Uitvoering voor blinden en slechtzienden: EASY-Watch model 4
met EASY-VIP software
 

Het horloge heeft zeer goede specificaties en kan tevens stand-alone worden gebruikt met alle functionaliteit van een Android Smartphone of Tablet. Het beschikt over 4G mobiele telefoon (micro SIM), 16GB intern geheugen, WiFi,1,2 GHz processor,  GB Ram, 4,2 cm rond Touchscreen met maar liefst 400x400 pixels, 5 en 8 Megapixel camera, GPS, microfoon, luidspreker, is druip waterdicht (!) zachte kunststof polsband met gesp en nog veel meer.

Wat zit in de doos:

 • Het Android horloge.
 • Houder met ingebouwde accu
 • USB kabeltje.
 • Boekje.

Noot: modellen die eerder op deze website werden getoond zijn niet meer leverbaar.

Het scherm toont slechts een voorbeeld van een horlogeklokje. Softwarematig kan een groot aantal soorten horloge wijzerplaten worden geselecteerd.

SmartWatch voor blinden en slechtzienden: 

       EASY Watch-4
EASY-Watch model 4

Adviesprijs: € 379,00.
Speciale prijs:   € 299,00 

          Bestel:  

DISCLAIMER
 

 

De EASY software heeft de juridisch de status van sprekende webbrowser, RSS reader en media speler.
DSH electronics kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade als gevolg van de installatie en het gebruik van deze Android software.

De licentievoorwaarden vind je hier: Licentievoorwaarden

De EASY-Watch wordt geleverd inclusief de EASY software als zijnde een integraal product. Het is dus geen generieke smart-watch. Het installeren van andere apps evenals het wijzigen van de Android instellingen is voor eigen risico. Indien als gevolg daarvan het product of de EASY software niet meer functioneert dan valt dit buiten de garantie. Het "rooten" van de EASY-Watch is onder geen voorwaarde toegestaan evenmin als het terugzetten naar de fabrieksinstellingen aangezien dan de EASY software niet meer zal functioneren.
Aan herinstallatie door DSH zijn kosten verbonden.

UPGRADES
 

 

Bestaande klanten van EASY kunnen in beginsel EASY volautomatisch upgraden naar de meest recente versie.
Een aantal keren per jaar brengen wij nieuwe updates uit zodat zoveel mogelijk functies die van het Internet afhankelijk zijn blijven functioneren alsmede nieuwe functies.

Upgrades lopen via de servers van DSH electronics.

Bedrijfsgegevens
 

   

EASY is ontwikkeld door:

DSH electronics
Koningsspil 17
2265VH, Leidschendam
Tel: 070-3206117

E-mail: info@dsh2000.com

Leveringsvoorwaarden, klik: hier

    Copyright DSH electronics.
          Laatst gewijzigd 30 oktober 2020