DSH electronics
DSH electronics      Leidschendam, 070 3206117

BRAINZ voor Android

Voorbeelden van vragen en opdrachten aan Brainz:

BRAINZ

"Hoe laat is het in Tokyo; Hoeveel inwoners heeft Madrid; Verkeersinformatie; Staan er files op de A2; Wat is het werkloosheidspercentage van Spanje; Buienradar Temperatuur; Waar is Elvis Presley geboren; Hoe oud is Pieter van Vollenhoven; Wat is de hoofdstad van China; Wat is de langste rivier van Duitsland; Wat is vandaag; Weersverwachting; Wie is de president van Griekenland; Wie was de 22e president van Amerika; Teletekstpagina 130; Radio Veronica; Algemeen Dagblad Nieuws Binnenland; Hoe oud wordt een leeuw; Maak een afspraak; Agenda openen; Wanneer is mijn volgende afspraak. Bel nummer 0703206117; Bel met Marianne; Maak een SMS; Radio stations Duitsland; Mijn muziek; Speel muziek door Lady Gaga; Youtube Madonna La Isla Bonita; Spotify Jan Keizer Ibiza; Hoe zeg je 'Ik wil een tafel voor drie personen' in het Duits; Wat betekent de afkorting AA; Vertaling van Nederlands naar Duits; Wat is de Maanstand; Hoe laat gaat de zon onder in New York; Woordenboek Italiaans; Geef een synoniem voor advocaat; Uitzending Gemist 15 april 2013 Journaal; Wie was de Paus op 12 mei 1975; Wat is de langste rivier in Rusland; Mijn e-mail; Maak een e-mail; Help mij met Internet; Toon een kaart van Amsterdam; Wat is de afstand van Amsterdam naar Groningen; Hoe laat vertrekt de trein van Utrecht naar Apeldoorn omstreeks 11 uur; Treinbord Gouda; Wanneer vertrekt de bus van Amsterdam Rokin naar Rotterdam Coolsingel; Hoe laat arriveert vlucht KL 1888; Waar is het dichtstbijzijnde restaurant; Waar ben ik; Wat is de koers van Philips; Bijbelboek Marcus twee vers drie; Hoe laat komt de zon op; Wat is de datum volgende week vrijdag; Wikipedia; Wat gebeurde op 7 december 1941; Bereken 11.5 keer 125; Bereken de sinus van 75 graden; Hoeveel is 85 graden Fahrenheit in graden Celsius; Wie was de Griekse God van de liefde; Spel 'rechercheur'; Wanneer valt Kerst in 2015; Geef je mening over onze regering; Podcasts Nederland; Puzzelwoord vaartuig met 7 letters; Programma RTL4; Stopwatch; Metronoom; Waterpas; Sprekend Kompas; Televisiegids Nu en Straks; Wie won de Tour de France in 1980; Vroom en Dreesman; Maandhoroscoop Tweelingen; Aan welke kant van de weg rijdt men in Ierland; Welke Taal spreekt men in Canada; Maak een Foto; Mijn foto's; Speel het Nationale Volkslied van China; Hoe oud wordt een Tijger; Wat is de batterijstatus; Ben ik verbonden met het Internet; Middelgroot lettertype; Spreek luider; Wat zei ik: Wat betekent het Romeinse getal MCM; Quiz; Wie won de Nobelprijs voor de Scheikunde in 1955; Demonstratie" enzovoorts...enzovoorts...

Dit geeft slecht een impressie want je kunt tienduizenden vragen aan BRAINZ stellen. Het aantal mogelijkheden groeit nog steeds elke dag! Voorts kun je ook gesproken opdrachten geven om BRAINZ in te stellen en te bedienen. De bediening hoeft niet met spraak maar kan ook door je opdracht te typen en/of door functies uit de vele ingebouwde lijsten te selecteren. BRAINZ heeft iets weg van een Nederlandse SIRI variant, maar werkt toch heel anders en kan ook veel meer!

Het is onsziens de eerste en enige volwaardige Persoonlijke Assistent in het Nederlandse taalgebied. We zijn al ruim 6 jaar met dit soort software bezig.

Help ons om BRAINZ nog meer bekendheid te geven en op een positieve manier ons te laten weten wat je ervan vindt (bij voorkeur per e-mail).

We wensen je veel plezier met deze software.

DSH electronics
Leidschendam
www.dsh2000.com
info@dsh2000.com

Opmerking:
Deze software maakt heel veel gebruik van bronnen op het Internet. We streven ernaar dat minstens 95% van de functies altijd in orde is. Als iets niet meer werkt, geef dat s.v.p. dan per email aan ons door (i.p.v. matige reviews te publiceren).
DOCUMENTATIE
Wil je meer over BRAINZ weten, dan kun je hier documentatie downloaden

We krijgen regelmatig vragen over het verschil tussen ARTI en BRAINZ. Een vergelijkingstabel vind je hier

Bedrijfsgegevens
 

   

BRAINZ is ontwikkeld door:

DSH electronics
Koningsspil 17
2265VH, Leidschendam
Tel: 070-3206117

E-mail: info@dsh2000.com

Leveringsvoorwaarden, klik: hier

    Copyright DSH electronics.
          Laatst gewijzigd 1 mei 2015